Something Something

Sunday

Nu under halloween har jag varit magsjuk och ni kanske vet hur roligt det är. Så jag har haft mycket feber under natten, det lustiga är att jag har pratat jätte mycket i sömnen. Och gissa om vad..? X3 TÅRTOR!~ Typisk jag ;D Nu har jag också bestämmt mig att flytta till Göteborg och det kommer garanterad bo där efter nyår. När det väl sker så blir det massor av nya möbler och kanske lite större hem till mina fiskar ^^ Jag SKA köpa en fin soffa också. Men nu ska jag vara social med Kim's små bröder och spela spank the monkey.. Det är verkligen ett roligt spel :3

Göteborg

Snart ska kag och Kim till Göteborg för att titta på lägenheten. Något som jag verkligen ser fram emot, vet ni vad...Det finns ett badkar i lägenheten ^^ Just det jag kommer inte kunna blogga så mycket några dagar framåt för att mitt intetnet STREKAR! BTW lånar Kims telefon ;3

Alma ♥~

Idag ska jag hälsa på lilla söta Alma ^^ Ska även köpa mer garn till min halsduk sen så blir det Göteborg på torsdag för att titta på lägenheten där och dessutom söka jobb.  Ska bli så kul och äntligen få komma till Göteborg som jag har vewat i sååå många år nu. Sen blir jag lite närmare min kära IDA <3

Sneaky Kim

Kim tar kort på mig medans jag tar min powernap på dagen. Men är inte så vacker när m,an sover men jag bjuder på den ;D

Deco deco deco~

Nu har jag dekorerat min MP3 och mitt lock till min sockerburk ;D

Så här blev det ;DHeavy Lies the Crown


Wing chun - kung fu

Jag och Kim tittade nyss på [Y]IP MAN & [Y]IP MAN 2 och vi båda blev sugna på att träna det ;D Han är pretty awesome i filmen. Filmerna var verkligen verkligen bra bra. Idag så kom även den där tjejen som var intresserad av att byta lägenhet med mig. Hennes 3:a i Göteborg mot min 1:a här i Halmstad, som jag visserligen tycker det låter som en bra deal ^^ Så det kommer bli att jag flyttar till Göteborg runt nyårs skiftet.

DET ÄR HAPINESS FOR ME!~
HAI HAI YATTA YATTA!
(Ja ja hurra hurra)


My cute case

Nu får ni se hur mitt skal blev till min iphone som jag hoppas på att köpa imorgon ^^
Här är den!Ookina Ai De Motenashite~


Väldigt god morgon!

Idag ska jag bara ha en slacker sunday och försöka städa lite. EFTERSOM Det var en som ringde på min annons angående lägenhetsbyte mellan Halmstad och Göteborg. Helt underbar människa som vill byta med mig. Såååå senaste 1 Januari så kommer jag troligtvis bo i Göteborg, Hur awesome blir inte det! SUPER AWESOME!
Hon kommer nämligen förbi och tittar på min lägenhet imorgon så känner att man kanske borde städa lite ^^ Sen kommer jag titta på hennes så fort jag har fått min lön det vill säga snart ;D

Så det kommer bli en bra dag idag!

Beautiful veggies

Hittade några cool konstverk av grönsaker men jag hittar verkligen inte vem konstnären är. Om det är någon som vet vem det är så kan du lämna en liten kommentar ;3Request

Jag fick en fråga igår, om jag kunde skriva en novell. Jag har ingen aning om hur man skriver en novell eller hur de ska vara. Men man får bjuda lite på sig själv och hoppas att frågan är besvarade. Här kommer den!

Vårens tala


När jag stod och reflekterade över allt som hade hänt under den korta tiden. Tänkte om och om igen vad, vad var det som hade hänt. Något förändrades inom mig. Något gjorde så att jag såg saker och ting med nya ögon. Allt synes med starka och klara färger som man ville le av glädje. Snurrade runt några varv och funderade över alla färger som finns i världen. Varför ska man bara favorisera en färg? Varför har jag inte upptäckt alla färger innan?
Mina öron började höra musik på en annan nivå som jag aldrig har upplevt innan. Allt var som nytt, allt var som att jag svävade på moln. Ett underbart väsen av ett piano som inte ens går och jämföra med vad jag hört innan. Varför har jag inte upptäckt detta innan? Varför har jag inte velat lyssna på sådan ljuvlig musik innan?
Var detta mitt nya jag eller var det bara en upplevelse som varade för stunden. Jag har aldrig varit med om att stunden har varat så här länge. Något strök mig sakta över armen med en varm och varsam känsla. Detta var en smekning som jag aldrig har känt innan. Då visste jag att detta icke var något för stunden. Detta är mitt nya jag! Men vad var det som har fått mig och inse detta? Vem var denna person?
Jag vet om att saker och ting kan förändrar på kort tid, man frågan är vad det var för händelse. Jag försöker slutna mina ögon med en stark känsla av att det är någon som stöttar mig. Vilket betyder så mycket för vilken människa som helst. Vad var det som hände? Vad kunde få mig och förändra mig? Vem är det som tänker på mig så mycket?
Jag öppnar mina ögon, ser ett ljus som jag inte känner igen. Ljuset känns så främmande för mig. Sluter ögonen igen och inser att detta var något jag inte har varit med om innan. Jag försöker igen, minns jag? Vill jag minnas?
Något kommer tillbaka. Jag kommer ihåg att det var en underbar vår dag. Blommorna hade precis öppnat sig för att visa sina riktiga insidor. Deras dofter fanns för att visa de som inte kan se. Får en stark känsla av att jag inte vill veta vad som har hänt. Ser det främmande ljuset igen när jag öppnar ögonen. Stänger ögonen snabbt och vill inte öppna de igen. Får en rysning av det främmande ljuset som jag inte känner igen. Skulle det bli bättre om jag lär känna igen ljuset? Vill jag känna igen ljuset?
Det var inte jag som snurrade innan, slog det mig. Det var bilen som snurrande när jag åkte med min kära. Vad betydde detta? Har jag varit med om en olycka?
Öppnade ögonen igen för att jag inte ville minnas mer. Såg det främmande ljuset igen, vad var det för ljus? Öppnade ögonen lite mer. Tittar om min sida ser att min kära sitter bredvid och håller sin varma hand mot min axel. Jag ser mig omkring. Jag förstår inte riktigt vart jag är eller vad som har hänt. Börjar känna igen platsen mer och mer även om jag aldrig har varit här innan. Tittar sedan över min kropp och ser något som jag aldrig trodde det skulle ske. Varför händer detta mig? Är detta en dröm? Varför har jag inga armar eller ben?
Stänger mina ögon igen medans en tår rinner kallt ner för min kind och inser att allt jag tänkte på vad det betydde. Var bara när jag besökte ett annat ställe som skulle få mig på andra tankar. Jag förstår nu varför jag kände mig som en ny människa. För att jag är en ny människa och behövde ett nytt tänkande för att leva vidare. Och jag kom fram till att man ska leva med bara sina sinnen med eller utan armar och ben.


Färg byte

Nu har jag stickat ca 1,5 dm på min halsduk och det är färgbyte nu till ljusrosa. Det vill säga den färgen jag inte har hemma. Så får köpa det imorgon när man är med Ida ^^
Så att min halsduk kommer bli exakt som JAG vill och exakt de färger JAG vill ha ;D
Så kommer det bli jätte gulligt när hela kitet är klat ;3

THIS IS ME!

Mwahahah~ Här är jag och väntar på Kim. Fast det var ett tag sen men Kim hittade den på sin dator nyligen. Så får ni se vad jag gör när jag är väldigt uttråkad. Sorry, för kiladet i örat X3


The first snow

Förlåt att jag skriver så sent men min dator gillade inte mig idag och ville krångla en hel del. Men vet nii vaddd...? Jag såg de första snöflingorna falla idag. Och jag som är helt frälst i sånt blev helt över lycklig som barnen på dsgidet (ser de från mitt fönster).
Idag kommer jag nog sticka lite på början på min halsduk ^^

Alone


Stickning period

Jag ska snart börja med min vinter utrustning som jag ska sticka själv. Vilket menas med mössa,halsduk,vantar och öronmuffar som jag har redan gjort  ;D

Ni kanske kan gissa redan vad jag har tänkt för färger...X3 De som inte vet så kan jag säga att det blir vitt och olika nyanser av rosa. Kommer bli super sweet!

Ska även försöka mig på flätmönster och göra mitt unik mönster som kommer skrika ut JACKIE CHU CHU~~
Fassst.. Det kommer det nog göra iaf.


Ohayou gozaimasu~

Idag är det en tråkig morgon, vädret är inte så bra som jag vill ha det. Men sen kan man inte få det som man vill hela tiden ;D Man får nöja sig med det lita man får i livet.
Idag SKA jag försöka göra min mobil! Tycker att jag bara skjutit upp det ett bra tag nu så nu är det dags och få arsle ur vagn ^^

Igår köpte jag och Kim halft kilo kantareller som vi ska tillaga när vi ska till MAMI. Jag vet om att mami är nämligen helt kär i kantareller. Hon kommer få njuta!

Ska även försöka få Kim och söka jobb idag på GAME. Han ska även på arbetsintervju imorgon också så det är bara till att hoppas på att han får ett jobb.
Som ni förstår så bor Kim hos mig ett tag eftersom han har satt sig i en liten knippa och jag är allt snäll och ställer upp så mycket jag kan även om vi har historia eller inte.
Hoppas att vi får något gjort idag ;D

Ear fluffs~

Kolla in mina om gjorda öronmuffar som jag har gjort helt själv förutom "rammen" köpte jag för flera år sen och så gjorde jag egna dekorationer till de ;D
Jag blev i alla fall väldigt väldigt nöjd med de!~
Här är skönheten! ♥

Pussel dag

Idag ska jag och Kim pussla med ett pussel vi ska även pyssla med andra små saker idag. ^^
Så det är en riktigt pyssel dag idag, sen har vi rensat hela förrådet så nu har jag inte så mycket saker kvar längre :C Men det var verkligen ett måste och göra det.
Senare ikväll blir det nog någon film, igår såg vi på Pick of the destiny Och den är ju verkligen awesome ;D

No no mario

Här kommer det en ganska rolig serie av mario och lite komedi historia ^^
NO NO MARIO

Lollipop


Animaniacs

Hej hej! (。n‿‿n。)
Jag kom på en väldigt rolig tecknat serie, om ni kommer ihåg Animaniacs. Som jag tyckte var awesome när pinky and the barin kom fram i rutan. Men nu är det dags och duscha och allt sånt innan man ska gå och handla inför veckan. Dessutom så ska jag köpa superlim och silicon till mitt deco iphone skal projekt. DET KOMMER BLI SUPER SWEET!~Pyramid head got some competition

Igår tittade jag och Kim på Resident evil: Afterlife och när man närmade sig slutet så kom det FET zombie som skulle kunna vara Pyramid heads bror (från silent hill). Filmen var faktiskt bra jämnför med filmen som kom ut innan.

Ohhhh just det... Det kommer ut en Silent hill II år 2011 som jag ser fram emot också ^^
Pyramid head VS Executioner
Whos the best?

Funny music video ;D


Drama queen


Soon it's friday~

Idag ska jag bara spela vampire live och städa och eventuellt försöka och tvätta lite om inte annat så gör jag det imorgon ;D
EY, visste ni att man kunde styra iphone med tungan..? Det kan man, upptäckte jag ><,
Imorgon blir det konsert på B&B, Sonic Syndicate ska spela. Ska endast dit för att lyssna på bandet. Hoppas på att det kommer bli rolig och en bra spelning ^^

SOM jag hade sett fel på datumet så det blir nästa fredag XD

Candy night~

Nu är Kim här och leker lite med mig. Men jag leker mest med hans xperia X10, laddade ner ett live spel som hette gånger Vampire Live. Det var awesome och har spelat det i timmar nu, vet ni vad det bästa är..? Att man kan ha det spelet på iphone XD
När jag har kommit upp till lv 20 så ska vi titta på film! ;D

Saw VII

Snart kommer sjunde filmen av SAW ut, vilket jag verkligen ser fram emot. Det sägs även om att det ska komma en åttonde också. Men det får vi se hur det blir.
Om ni vill se traliers eller läsa mer om filmerna så kan ni gå in HÄR

Gamla och roliga reklamer


Rosa smarties

God kväll!
Idag hittade jag rosa smarties tyckte det var ett måste för mig och köpa. Sen råkade jag komma över mums mums, har varit sugen på det ett tag nu ^^ Finns och köpa på netto)
Snart blir det dags för lite DEXTER, det senaste avsnittet kom ut inatt. Så det ska bli riktigt spännande.
OCH VET NI VAD..!? Jag fick alla mina deco prylar på posten idag så ska göra mitt iphone case imorgon. Kommer lägga upp resultatet imorgon också ;DStrawberry pie - lucky cha cha chaDo alot day

God morgon!
Snart är det dags för mig och göra i ordning mig för dagens rund tur. Första ska jag till sjukhuset och ta min spruta Senare blir det och hälsa på syster yster och bäbisen Alma. Mami kommer troligtvis idag och min bil går igenom besiktningen men det tror jag att den gör. Ni kanske undrar varför jag köper en bil utan att ha körkort...?

För det första: Så ska jag ta det någon gång
För det andra: Så är det skönt för Mami och ha den nu när hon bor längre bort från sitt barnbarn.
För det tredje: Så var den väldigt billig och blir snart skattefri.
För det femte: Den kommer bli super sweet när jag har pimpat den.

Ni kanske redan har fått en liten bild i huvudet hur den kommer se ut X3

Allt detta ska jag göra efter jag har ätit upp mina jordgubbsslyt mackor ;3

Tattoo~

Hej hej!
Nu sitter jag här efter en lång arbets- och tatuerings vecka.. Kommer lägga upp bild när allt är klart och småfixat ^^
Men nu ska jag titta på en glad film, har nämligen lite huvudvärk och är ovanligt ledsen.

I LOVE SPRINKLES!

Jag kom på att jag verkligen älskar strössel men den speciella smaken är karamell strössel. Frikkin löv it!
Men jag har märkt att det är lite svårare och hitta det i Halmstad har jag märkt. Men jalg hoppas på att hitta det snart så jag kan få mina cupcakes med karamellströssel.

You stand in the rain


Share umbrella with me

Hej hej!
Jag ska gå och handla snart inför helgen det värsta är att det regnar ute. Och vad tycker jag om regn...Ja, det kanske ni kan lista ut själva ;D
Och ingen kan skjutsa mig eller något liknade och jag MÅSTE verkligen handla. Dessutom så äger jag inget paraply eller gummistövlar. Nog dags och in skaffa det eftersom detta vädret kommer nog vara kvar ett bra tag -_-
Jag tror jag har haft tre paraplyer innan men som vanligt så är de väldigt bra på att försvinna.
Vart tar de vägen?Cute and old song~

Nu har jag kommit hem från jobbet ochska lägga mig efter detta inlägget. Jag känner mig ovanlig glad när jag stämplade ut från jobbet. Jag var på en station som jag aldrig har varit på innan och vet ni vad... vi fick lyssna på RADIO! X3 Snacka om att jag var lycklig. Vi frå nämligen inte lyssna på MP3 eller ha mobilen på sig eller något liknade. Och helt plötsligt som det upp en låt som jag tyckte var väldigt fin. Ni kommer nog också känna igen den ;D


Imorgon är det fredag också, då händer det grejer på min arm dagen efter ^^ Det kan bli lite jobbigt och tatuera sig när man kommer hem halv två XD


Chu chu ♡

Bort och se rapen -_-
Another song~
BoA - Eat you up

Birthday present

Nu har jag köpt en födelsedags present till Kim, även om han är mitt ex så tycker jag om honom som en kompis fortfarande. Och mina kompisar får presenter på sin stora dag ^^ Fast han vet ju inte om att jag har gjort det men han kommer få reda på det när han läser min blogg, vilket jag vet att han gör.


Sockerblandning

Nu på morgonen kom min lilla spring pojke Petter med en chai latte. Jag var ganska ny vaken och skulle göra frukost till min latte när jag väl märkte att den var väldigt slut. Så det blev bara mjölk med frostis och jordgubbssylt, vilket jag fick en väldigt rolig kommentar av Petter: Vad blir det för slags sockerblandning till frukost? ^^
Tsss, sockerblandning... >,<
Ack nej ack nej, Det är min vanliga frukost, FAKTISKT! ;D
Idag ska jag dessutom hinna med och tvätta allt jag äger nästan innan jobbet. Det är där Petter kommer in i bilden XD
Skulle egentligen handla idag också inför helgen, need some sweet food for my tattoo artist. Han kommer ju på fredag, DOCK under tiden när jag är på jobbet men han har sagt att han ska ha färdig mat på bordet när jag kommer hem halv två på natten. Inte för att jag har något köksbord direkt men det får bli mitt Soffbord fast... Jag har ingen soffa..Så då blir det sängbord..? Jaja det spelar ingen roll.
Nu är det dags för mina vardagssysslor.

Date and a balloon..?

Jag är verkligen inte sugen på att börja dejta det första taget efter mig och Kim. Men jag skaffar mer än gärna fler kompisar ^^ Jag borde bli en låt skrivare X3

"Even if you came with a cute balloon and some cupcakes outside my door.
It won't help at this moment.
I want a special balloon that only i have right now."


Busungarna

Mitt favorit spel när jag var mindre var busungarna. Man var helt enkelt barn som skulle palla äpplen och det fanns en arg gubbe och en hund som ville stoppa en. Det var väldigt roligt och spännande. Dock det enda spelet jag kommer ihåg sen jag var liten. Fast nu kom jag på att det fanns ett till men lergubbar och med mosade på något sätt om man kom på en speciellt ruta på brädan. Kommer dock inte ihåg vad det hette.

I alla fall så hittade jag det spelet på blocket som begagnat och har nu frågat om det finns kvar och om det gör det så KOMMER jag köpa det ;D

Time for work

Snart är det dags och cykla till jobbet och slita lite. Men jag kommer hem igen kl.01.30 Fast jag tror inte jag kommer orka och skriva ett inlägg till er då. Så det får bli på morgonen. Just det imorgon får jag frukost besöka av Petter och titta på lite tiny toons eller något liknade ;D

Bara några dagar kvar tills min tatuering X3

Bil bil bil

Snart jag har bli och min MAMI ska hämta den nu, eftersom jag inte har något körkort än. Men jag kommer skaffa snart så har jag något och övningsköra med. Sen lär det ej ta så lång tid och få självaste körkortet.

På fredag kommer min tatuerare Diego som ska bli konstnären på mina armar. Något jag verkligen ser fram emot! ^^

Det går inte så jätte bra inom lägenhets sökandes i Göteborg, Det är lite komplicerat i den staden. Även om det är mycket ledigt så när det svårt och bli den utvalda. Men det kommer lösa sig för eller senare, har i alla fall sagt innan nyårsskiftet så är jag garanterad i Göteborg ;D

Frukost

God morgon!
Det blev en lite sen frukost idag men ibland så får man ligga kvar i sängen och njuta av värmen. Men jag inte vad jag ska titta på under tiden jag äter. Men det blir väl anime eller tiny toons ;D

Go go DECO

Nu har jag beställt lite saker som jag ska ha på mitt nya hard case på min nya iphone som jag köper snart. Det kommer bli super sweet~
Ungefär som mina gamla mobil fast mycket mycket bättre och godare X3
Kan se det här Inlägget

I'm just fine ;D

Nu har jag kommit tillbaka från doktorn, var där i tre timmar typ XD Men allt var som det skulle och alla mina värden var helt perfekt, som vanligt..Kan hända att det bara är liute stressigt för mig just nu, vem vet ^^
Men nu ska jag titta på någon film medan jag äter min kycklingsallad från min favorit pizzeria PINK PANTHER. De har till och med Pink panther på deras ut körnings bilar.

Japanese cute song madness

Idag känner jag verkligen för att bara lyssna på söta och glada japanska låtar. Ringde nyss till doktorn och frågade efter rådgivning angående mitt blodsocker och hon sa att jag skulle komma och besöka doktorn och kolla om det kanske var diabetes T-T
Tänk om jag har det, då försvinner halva jag typ ><,

Dessutom så är min blogg lite konstig idag och vill inte lyda mig. Förstår verkligen inte vad som är fel.

Hapi☆hapi sunday


Suki suki even if i'm a robot~


Catchy and Cute~


Ohayou~

Idag är det en lite konstig morgon, igår på jobbet var jag tvungen och avbryta arbetet och åka hem. Mitt blodsocker är inte som det ska :C Men som jag alltid är.. Positiv, så allt kommer lösa sig.
Inatt sov jag hos min syster, hennes man och självklart lilla Alma! Det var väldigt mysigt och ta hand om Alma lite.
Får mig och längta ännu mer och få en egen liten bäbis C:


Så min mami kommer idag och tar hand om mig och ska följa med mig till doktorn och kolla vad det är för fel. Hoppas verkligen att det INTE är diabetes eller något annat läskigt!

Something Sad

This song sounds like someone thinking right now.
"And i'll make the call
and i'll leave today
i'm gonna miss you 'cause i love you, baby"

Until yesterday that promies was broken.