Something Something

Hell Blazer

Den här tidningen har jag ett minne av när jag var liten. Tror den var kvar glömd eller något som jag kom över den. Men jag har alltid sökt efter den och frågat olika serie butiker. Men en dag i sthlm så kom jag in i en butik och han verkade vara väldigt kunlig inom serie världen så tänkte fråga honom. Tror ni inte att jag ser framsidan av tidningen jag letade efter precis i hyllan brevid mig. Så var det Hell blazer som var min favorit serie och jag blev över lycklig när jag kände igen den.
Mannen frågade mig: fick du verkligen läsa en sådan tidining när du var liten?
- Jag har ingen aning men jag gjorde det iaf tills mamma tog den :D
Jag önskar verkligen att jag hade hela serien.
Det var just denna utgåvan av serien som jag föll för.
Han är ju bara för häftig :D


Alla
Alla krossade hjärtans dag

Hyper-realist

Hyper-realist målare -  Roberto BernardiEric Christensen och Steve Mills.
Det är väldigt duktiga målare och det ser verkligen ut som det vore ett foto.
Verkligen helt underbart att titta på det!

VOTE VOTE VOTE!

Klicka på bilden för att komma till sidan!
Skulle mer än gärna vilja att de vann så att jag skulle åka dit för att se dem :D

Isles And Glaciers

En väldigt bra blandning av olika artister från mina favorit band - The super group

Isles And Glaciers

Ni kan även klicka på namnen/orden så komemr ni till wiki och kan läsa lite själv.
Craig Owens - currently of D.R.U.G.S. and formerly of Chiodos.
Jonny Craig - currently of Emarosa and formerly of Dance Gavin Dance.
Vic Fuentes - Guitarist and lead vocalist for Pierce the Veil (formerly Before Today and The Early Times) alongside his brother Mike Fuentes on drums.
Nick Martin - Guitar player in the band D.R.U.G.S and he is a cousin of Vic and Mike Fuentes.
Matt Goddard - Bass and guitarist in Isles & Glaciers.
Brian Southall - Guitar, keyborad, synthesizer, programming and piano in Isles & Glaciers.
Mike Fuentes - Drummer for Pierce the Veil alongside his brother Vic Fuentes.


You'r last day

Ni vet det gammla ordspråken - Lev varje dag som det vore din sista.
Hur skulle den meningen var om det var tvärtom man tänkte. Man tänker mer eller mindre att det inte finns någon mening med livet, mer väntar på döden.
Hur skulle denna meningen skrivas?

Nu för tiden så är jag väldigt tanke sprid och vet inte riktigt själv vad jag vill med livet. Känner mig som en vålnad som bara finns, lever inte men är inte död heller. Bara verkligen finns, att ha ett överflöde av känslor som ej går att förklara eller visas. Men väntar på få känna något på riktigt, något som får en vid liv eller kanske till och med död. Att söka efter något som man ej kommer finna. Denna ting man söker är en känsla som man har saknat hela livet, därför gör man detta mot sig själv för att känna. Men man vet ej vad man vill känna, hur det kommer kännas eller hur det ska kännas.
Är detta en känsla som går att dela med någon?

Dante's Inferno

Nyss så såg jag Dante's inferno - an animated epic, bara namnet är awesome. Och den är väldigt intressant om man nu har spelat spelen sedan innan. Handlingen är väldigt helig och troende men det handlar väldigt mycket om vad man skulle offra för sin älskade i livet. Få förlåtelse från käraste även man har förådit henne och genom gå alla stegen.

Har ni nånsin älskat någon så mycket så att man skulle kunna genomgå det Dante gör?
Skulle du även inse dina misstag var något som är oförlåtligt?
Att vara trogen mot sin älskade är livsviktigt, skulle du offra din kärlek för det goda?
Se filmen!
Väldigt epic bild!

Pancakes

Just nu sitter jag och äter mina pankakor och lyssnar på musik för glatta livet. Men det är freaky friday idag och det verkar som inte det komemr hända något kul idag. Jag skulle egentligen gå på en spelning idag som min kompis från sthlm är med i, men har inte hört något än om det blir av eller inte. Så får se om han hör av sig eller inte. om inte så komemr jag nog bara vara hemma och glo på en skön rulle.

Surviving the Charade

Ett svenskt band som gör mig mer eller mindre galen.
Jag måste se dem live innan jag dör eller kanske jobba för dem som ljudtekniker :3

Rest in peace

Då har min farfar fått gå vidare till ett annat tänkande ♥

Bunraku

Alldeles nyss såg jag filmen Bunraku som var väldigt intressant och lite spännande. Det är en film som jag legat i datorn och dammat så tänkte kolla vad det var för skit. Men efter 5 minuter så var jag fast, kunde verkligen inte sluta att titta eller snabbspola som man kan göra ibland.
Det var lite superhjälte film med mycket aticon och japanska miljöer.
Även bra skådisar med, enligt mig :D

Heaven


DEXTER S06

ÅHHH, ni kan inte ana hur länge jag har väntat på säsong 6 av Dexter och det ska bli riktigt spännande hur det blir på första avsnittet som jag ska se efter detta inlägg. Jag har gjort mig en nattmacka och ett glas mjölk till det.
Har även min goda Hello Kitty KEX (Och nej, det är inte kakor..) som efterätt. :3

Antipirat!

Haha, lite rolig! ^^

Kisses & London

Jag vet ju någon som kan reletera sig till detta inlägg men säger inga namn <3

London är en stad som jag har velat åka till länge och inte bara med vänner utan med sin käraste. Att göra ett äventyr i en helt ny stad och bara tänka på varandra, det hade varit helt underbart. Man bli lite avensjuk när man ser på facebook massor av puss bilder på vänner och att de skriver med stora bokstäver sina känslor för varandra. Väldigt gulligt må jag säga.

Can't catch me


Finally Friday!

Idag är det fredag och vad betyder det!?
GÖTEBORG!
Jajamensan, dag en börjar med att jag blir väckt av min mami med frukost på sängen. Vi löste lite korsord som är väldigt avslappnande på morgonen.
Igår så blekte jag bort alla mina färger i luggen MEN allt blev missfärgat så nu är allt pastellblått istället. Så idag blir det att fixa det så man blir fin inför helgen och roligheterna.
Men jag funderar fortfarande över hur jag ska färga luggen när jag väl har fått det blont. Funderar på att bara ha vitt med lite rosa och lila... fastee ja, förslgar och länkar med bilder kanske. Jag kan nästan göra alla frisyrer och färgningar, jag är mer eller mindre en frisör ;D
Det är faktiskt väldigt många som frågar om jag är utbildat frisör, men det är jag icke utan jag är en utbildad sömmerska. Kan ni tänka er de?
Men jag är väl allmänbildad och kan väldigt mycket olika egenskaper. Webdesisn börjar även komma in i det ämnet, känner mig ganska säker på det snart. På tanke på att det tog nästan 3 veckor och göra min förra desgin och nu tog det bara 1,5 dygn.. Det är lite skillnad på tid sen var det mycket att rita nytt på photoshop som tog mest av tiden eftersom min wacom penna är sönder så måste göra allt med thouchen på macbooken.

Så där ja

Nu börjar det likna något på bloggen. Designen börjar bli bättre men jag har väldigt mycket kvar att krångla med. Så som bakgrunden, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha för bakgrund. Tänkte på att ta trä bakgrund men vet inte rikgtigt om det blir bra.. Vad tycker ni?

WEBdesign

Nu ger jag upp för idag, må ju säga att jag in te är den bästa på webdesign men om någon kan så får du gärna hjälpa mig.. :D
Godnatt~

Ghost in the Mirror


Göteborg!~

Jajamensan, nu blir det Göteborg i helgen och det kommer bli en helg som jag ej kommer glömma. Jag ska nämligen träffa min framtida bästis Sara på lördag. Det är verkligen något jag ser fram emot sen igår då.. Jaa, det var igår vi kommer överens om att jag skulle komma över igår :D
ÅHHH, det kommer bli party party!
We come togther

When we come together
No matter the weather
We gonna love each other till the end of time
Till the end of time