Something Something

Bikini time :)

Jajamensan då ligger man på gräset hemma och sola för fullt :) även kattisar fick följa med ut lite :3


Hot summer

Nu är det verkligen sommar när man knappt kan ha några kläder på sig utan att det blir för varmt. Så jag sitter här vid ärtan och solar lite till mamma är klar med sina ärenden så vi kan cykla hem till mig och sola på min altan :)


Slacker sunday

Igår var jag och Lisette på kalas humör och det var riktigt trevligt och roligt för att vara Falkenberg och min sist helg innan flytten till Göteborg. Och självklart så träffar man en rar person innan man flyttar härifrån när man ändå har bott här i ca 7 månader, väldigt typiskt. Men sånt händer och livet fortsätter ändå.

Är verkligen super sugen på vaniljglass och färska uppskurna frukter som: vattenmelon, mandariner, jordgubbar, banan och kiwi :)


Hermoniskt bad

Nu ligger jag i mamis badkar med massor av skum och badpärlor :3
Så här ska jag ligga och relaxa tills jag vill gå upp :)


Frukost

Nu så var man uppe med tuppen så blev det att promenera till min Mami och äta lite härlig frukost :)


Varberg sommar dag

Nu sitter jag och Sebbe påväg mot Varberg för att grilla och titta på några konserter. Det kommer bli riktigt härligt och trevligt, färgade nämligen håret idag så att det är i härliga färger :) kommer lägga upp bilder senare eftersom appen krånglar lite med bilduppladdning.

 


Cartoons heroes


Apoteket

Då har man precis varit hos läkaren och det var inget fel på mig och det är nig som vanligt något som spökar i min superkropp. Men gick iaf till Apoteket för att ta ut pollen medicin och det gick på 446:-, vilken tur att jag kan ta avbetalning på det. Som jag egentligen inte har råd med heller men men har man pollenallergi på har man :)

Är så sjukt sugen på glass och allt med banansmak.

Nån fåntratt som visslade på mig nyss när man ha de största kläderna på sig -_-"


Tenshis Babies

Tenshis småttingar börjar bli större och i morgon kl 13 blir de en vecka gamla :) och nästa vecka så bör de ha öppnat ögon. Men just nu så äter och sover de mest men ibland så har man tid att klappa dem när tenshi ska äta eller göra sina behov. De är verkligen super söta.


Lika glad är jag för det

Jaaaani, visst blev det ingen VM-medalj till oss svenskar i ishockey men tycker att vi spelade bra och tänker inte göra som alla andra och klaga på spelandet. Tror faktiskt det är riktigt svårt att spela när man väl är på isen. samma som att frågorna på alla frågesportsprogramen är så lätt när man sitter i soffan, men väl på plats så får man hjärnsläpp..
Såå nu får vi heja och komma på en schysst hockey sång som vi hade för i tiden till OS ;)


Ishockey

Japp, då har man kollat in ishockeyn med sjukdomen som gör mig trött och inget godis som kan göra mig pigg. Men lika glad är jag för det :)


No visit

Som ni kanske redan förstått så blev de tinget besök från sthlm, tråkigt nog.. Men så kan det gå om man inte planerar lite mer, ANDREAS XD Men men karlar är ju karlar trots allt :D

THE LADY

Innan idag så såg jag filmen - The Lady som handlar om den sanna berättelsen om folkrättskämpen Aung San Suu Kyi som 1991 belönades med Nobels fredspris för sin outtröttliga kamp för demokrati i diktaturens Burma. Hennes frihetssträvanden hade vid det laget redan kostat henne två år i husarrest, och trots påtryckningar från både USA, Europa och Asien dröjde det ända till 2010 innan förbudet att lämna hemmet upphävdes. Aung San Suu Kyi offrade med andra ord ofantligt mycket för sin födelsenations skull. Liksom Gandhi förespråkade hon icke-våld mot samvetslösa motståndare och med ständig fara för sitt eget liv. På samma sätt som Nelson MandelaMartin Luther King och Mahatma Gandhi har Aung San Suu Kyi blivit en ikon för kampen för frihet för miljontals människor.



Tyckte verkligen att filmen var underbar och det är en film som alla borde se :D
Även läsa lite om hennes historia och hennes liv med sin man, barn och politiken för Burma.

image descriptionimage description

Jag skulle så gärna vilja ha hennes böcker men det finns ju en hel del och dessutom så vill jag även ha de andra som kämpade för firheten -  böcker också som Suu var faschinerad utav.

image descriptionimage descriptionimage description

Sick

Då sitter man hemma igen och hostar och slemar. Kanske borde åka till doktorn och kolla vad det är för något. Tror dock att det är pollen som spökar med mig som vanligt :)


Strand promenad

Japp, då blev det en liten promenad i det området jag bor i och lyssna på Alice in the videoland. Så nu väntar jag på sebbe så vi kan strand promenaden tillsammans. Kan säger er att det var lite svårt att hålla sig borta från stranden tills sebbe kom hit. Jg har bara smygtittat lite :)


Blossom

Så underbart när man ser blodsdom blomma alldeles rosa och med en ljuvlig doft av sommar :)

image description

image description

image description

 


Jordgubbar och vattenmelon

Nu är jag på väg hem för att bli kry och städa lite inför i morgon eftersom min bästis Andreas kommer i morgon :) <3


KRIS

Idag så gick jag till KRIS och drack kaffe med min vän som jobbar där så jag slappat i deras soffa hela dagen :)
Dock tror jag att jag är sjuk eller något liknade, mår sjukt illa och huvudvärk.

Vi har precis kollat på fredagen den 13:e, den var inte den finaste kulan i julgranen >.<


23

Idag har det varit 23 grader ute enligt min termometer. Och det enda jag har gjort är att vara inne och längtat efter godis och glass. Självklart har det blivit några filmer och städande igen även om jag inte har så mycket att städa. Även så försöker jag allt för att inte sakna en speciell person. Men vad ska man göra åt det?

Life go on och jag ska nu titta på en film till, skulle egentligen fixat bilder till bloggen men har inte haft något nät på hela dagen så få vänta och skriva från mobilen så länge :)


Tattoo

Då börjas det igen med geishan som sitter på mina vad. Förhoppningsvis så ska den vara klappad och klar innan jag åker hem. Kommer lägga upp bilder senare eftersom blogg.se appen vill inte ladda upp mina inlägg med bilder så det är därför det har blivit knepigt med de senaste inläggen.
Så när jag kommer hem till min dator så kan jag ladda upp bilderna :)

Det är bara lite suggor i bakgrunden och några små blommor kvar :D


Kattisar

Igår blev det en dag att minnas, som jag skrev igår (som uppdaterades väldigt sent pga krångel med att ladda upp bilden så skippade den) så betedde tenshi sig konstigt och det var för att hon hade värker. Så det blev fyra små ungar, två vita och två tigrerade( som pappan, som jag inte har träffat) de är helt underbara och söta :3

 


Kanzashi

Hej allihop!
Nu sitter jag och pysslar lite och uppgraderar min stylist head flower men japanska kanzashi blommor som man gör av tyg. Kommer lägga upp bilder på resultatet senare.

Börjar faktiskt bli lite orolig över Tenshi, hon beter sig väldigt underligt och undrar om hon ska få sina ungar snart. Så jag har satt på klassik musik och sitter här och bevakar henne när hon ligger i sin lilla HIDEOUT som är mitt på golvet :)
Tror någon super bästis känner igen hennes absoluta favorit filt :3


NOSTALGIA

Åhhhh, jag vill gå gå gå gå med Axel på det här! Nu när man inte fick besök av bästisen från sthlm - Bankproblem :C Så vill jag till Nostalgia som det var planerat för 1,5 vecka sen..Hade kunnat gå men så är Tenshi hög dräktig och kan få kattisar när som helst.. Shit piss f*ck! Humphh, Kanske kan fixa någon som kan ge henne mat och allt sånt på lördagen om jag åker nu ikväll till Axel.. BESLUTÅNGEST!! AHH!
image description

Jahopp

Okey, det kanske inte blev Göteborg eller Stockholm besök av olika anledningar men lika glad är jag och Tenshi för det. Så då blir det  att fortsätta städa alla slags hörn i mitt boende just nu som jag snart ska lämna bakom mig :D

Hoppas ni har en trevlig dag :3

Flypaper

Jag precis en väldigt spännande och bra film med mycket humor, Jag råder verkligen er att kolla på den utan att läsa handlingen eller se trailern.. Hur bra som helst ;D
image description

Brunch

Japp japp, då ska man få i sig lite mat och så här ser det ut :)

 


Sthlm besök

Just nu talar jag med min absolut bästa bästa kompis som jag träffade i Stockholm när jag bodde där en sväng. Och han ska eventuellt komma ner hit till lilla Falkenberg med kast väder och häsla på mig och Tenshi..Har tyvärr inga bilder på Andreas och mig, vi hade fullt upp med att ha det trevligt i sthlm och sitta vid vattnet med ett månsken över oss och sjunga :D
Men kommer han hit så jeklar ska nu få se bilder ;D

Hair hair hair

Jag har ju blekt min lugg igen och funderar på vad jag ska ha för färger i. just nu är det lite ljusrosa och -lila på få ställen. Men så här såg det ut innan iaf och snart det blir fint väder så kommer det en bild. Det är lite onödigt att fixa till håret och allt när det pissar regnar ute >.<

Geisha

För 2 veckor sen så började Pixie pie tatuera min geisha och vi ska nämligen fortsätta nästa måndag med färger och skuggningar. Det kommer verkligen bli hur fint som helst. Hon är verkligen den tatueraren som jag har letat efter, hon har den stilen som jag verkligen gillar grovt mycket.
Så här ser den ut just nu på min vad:
På andra vaden har jag ett cherryblossom träd med tre fjärilar, så dessa två konstverken kommer att matcha varandra väldigt mycket. Sen när båda är klara (ska göra lite skuggningar på mitt cherryblossomträd också) så kommer det komma upp bilder :D

Yes yes yes

Yesbox - Jalåda, då har man packat ner allt och är redo för att förflytta mig mot Göteborg. Tyvärr så blir det inte förrän den 28:e maj sååå får vänta ca 2 veckor. Och jag kommer bo med min käre vän Axel. Det var han jag firade Valborg med, DET var en av mina bättre dagar och firande på väldigt väldigt länge. Som tur är så ska jag fira min B-day med honom och hoppas på att den dagen slipper tårar som alla andra födelsedagar.
Vi åt massor av gottigott gott den dagen och dagen efter :D
Sen passade jag på att sola magen lite :D

The Rapture


Awesome danceskills

Om man ändå kunda dansa på dtta vis :D

ColorSync with rainbowdash ;)

Nu ska jag börja bleka min lugg till blont och sen ska jag ha regnbågens färger i håret :)


Still sick

Japp, jag är fortfarande lite sjuk men i morgon ska jag gå till praktiken min, Systugan på FAMI i Falkenberg som är ganska roligt för att det har ordentliga maskiner osv. MEN, jaa det finns alltid ett MEN. Men Jag får inte så mina egna ideer eller kollektioner eller något liknade, Utan jag sitter och gör inte ett skit under 8 timmar >.< Kul. Bättre det än att sitta hemma och dega (><,)
Strax ska jag fortsätta att kolla på game of thrones och dricka pepparmynta te med OREO's kakor :D

Tired of my life

Listen to the lyrics!

Game of Thrones

Nu ska jag titta på lite Game of Thrones som som min vän Sebastian presenterade för mig och blev helt fast.. Speciallt för Daenerys Targaryen, Jag gillar djur/människor som är vita/vithåriga.
image description
Ni kan läsa mer on serien här:
IMDB-Game of Thrones

we already know how this will end

Om man nu är en drömmare så kan det vara svårt att veta vart man har glädjen. Glädjen är ingen dröm som man önskar sig utan det må vara en känsla som man upplever. Man kan uppleva den med en nära vän eller med sin käraste.
Vem säger att det bör vara med någon man känner? det kan faktiskt vara med en främmande person brevid dig när du kollar på en brassa som firar början av sommaren i Maj.
Så ta tag i en stund där du känner att du vill utfoska drömmen om glädje och gör något som får dig att bli glad.
Eller så kan du göra en kopp te och doppa en kaka och tänka på något vackert.
Do you need to ask for more?

Starships


Tenshi is clean

Tenshi är vacker även när hon gör rent sig själv :)


Tea, cookies and MLP

Så härligt att vara sjuk ibland och bara vara hemma och dricka te, med härliga kakor man kan doppa. Sen får vi inte glömma härliga MLP (My Little Pony) Som man kan kolla på under tiden :D HAPI FACE~



My wish outfit for summer time!

Det är mycket jag vill ha och speciellt när det gäller inom Kläder,skor,väskor och accessoarer. Så här komemr det en bild som jag har klippt ihop av olika plagg av. :D

Tenshi, daisuki ♥

Japp, jo, jaoo, det var ett tag sen men jag vill verkligen uppdatera eftersom min käraste soulmate Tenshi ska ha kattisar snart och är helt exalterad över det. Och nej, jag vet ej vad pappan är för ras eller något. Han har väl inte vågat att komma hem til lsitt ragg och presentera sig. Mycket besviken på den karlen, antar att jag och Tenshi har samma upplevelse på karlar :D