Something Something

Expert warewolf

 
http://www.youtube.com/watch?v=LwaR6jevCoE&feature=youtube_gdata_player 
 

B-day

Dagen började med en avslappnande stund i bastun, sedan så gick vi vidare i stan. Det var verkligen hur trevligt som helst och hur fint väder som helst också. Efter allt detta så kom vi överrens om att gå till the english shop för att kolla på alla godsaker de har där. Kommer lägga upp bilder senare. Som vanligt så krånglar blogg.se appen så kan inte logga in men på safari kan jag utan problem.

Vet ni vad!? De hade bananpulver!!! Så jag kan göra sådär awesome bananmjölk. Har ju frågat arla flera år nu när MUU-mjölken ska komma tillbaka. Men den verkar inte göra det. Så köpte pulvret och mjölk för mina sista pengar, och det var underbar smak i min käft i timmar :3

Vi gick även till gröna bolaget för att köpa litevin och bärs för att kunna dricka något svalkan vid ZEN vattnet som jag kallar det, väldighet vacker och lugnt plats i slottskogen.

Sedan började vi röra oss tillbaka till Axels krypin för att äta thaimat och dricka härligt vin tillsammans till en skön rulle, vi såg machine Gun priester. Väldigt intressant eftersom den var baserad på en sant händelse som fortfarande pågår för fullamuggar :)

Nu sitter vi här och tar en lugnt och har möbelerat lite så att det mer plats i hans krypin.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft idag :3
BTW, Milky kommer bli en odd eyed vit kissekatt :) <3 she's à keeper :3

1

Då var man på väg till Göteborg, det blev lite senare än tänkt eftersom jag missade det tåget jag skulle ta. Bussen från syrran var 7 min sen och det vill säga den mellan skillnaden det var mellan bussens ankomst och tågets avgång. Men när jag kom fram så såg jag att det gick ett tåg bara en halv timme efter :)

För ska jag ta en fika med en kompis och sen ska jag till Axel så i morgon blir det en väldigt avslappnande firande :3

IT BOYS!


2

Idag har jag tvättat och städat min systers tvättstuga de har i sitt hus, det ser riktigt fint ut :)
Även planerat att jag ska till Göteborg imorgon på kvällen till min vän Axel. Så att jag kan vakna upp i Göteborg på min födelsedag och hitta på något roligt. Håller verkligen tummarna för att det blir fint väder på torsdag.

Sedan får man fira med familjen helgen där på med tårta och eventuella presenter. Men en fågel viskade till mig att de flesta presenterna kommer från min wishlist på ebay :3 och där är massor av snygga smycken och kläder :)

Hoppas ni har haft en super bra dag idag!

4

Jajamensan, fyra härliga dagar kvar till min födelsedag, vet inte varför jag räknar ner som det vore en domedag. Känns nästan som det ibland. Om inte annat så har jag grymt dåligt samvete för en elak kommentar jag gav på Facebook, en kille som jag dejtade för ett tag sen. Och det var riktigt personligt och jag vet att han tycker det är jobbigt inom det ämnet. Och anledning var för att.. För 2 veckor sen så var han väldigt osäker på om han ville fortsätta träffa mig. Blev dock arg eftersom jag hade flyttat till Halmstad istället för Göteborg för att kunna se vad det utvecklades till. Men han hade lite brottom om att veta vart det lede till vilket jag inte allts tänkte på utan det kändes bra att vara med honom, vi skrattade, han spelade och jag tittade på, vi gick ut och åt, spelade minigolf och så hade vi helt vanliga mysiga hemmakvällar.

För några dagar så fick man detta smset:
"Ja.. Eh. Antar att det redan är bra för sent, men saken va den att jag tyckte du förtjäna bättre än en snubbe som mig med tanke på lite olika saker. Kändes bara som om jag på ngt sätt va i vägen, vilket kanske inte är sant men ändå. Dessutom saknar jag dig, en känsla jag inte haft på Gud vet hur länge. Tänkte bara skriva det, även om skillnaden är lika med noll."

Ja, jag var fortfarande arg men jag märkte att jag fick sanningen till att han inte ville träffas mer. Så skulle umgås med honom under midsommar, jag var nämligen sjuk med en Jekla förkylning och ville bara ligga i sängen och ta det lugnt med någon man tycker om. Han jobbar nämligen i Halmstad så han hämtade upp mig där efter han slutade jobbet på torsdagen. Han sa att han inte skulle göra något förrän lördag kväll, vilket då passade mig eftersom han bor i närheten av min Mami som fyller år I dag så skulle ändå fira henne då han skulle iväg. Så när vi vaknade på fredag morgon och frågade om vi kanske skulle gå till Mami och gratta henne och käka lite frukost. Svaret jag fick var:.... Jaa men alltså.. Jag tänkte spela lite och sen ska jag med min kompis på fest.

Då blev jag ännu mer förbannad och bara gick! Han mer eller mindre dumpade mig när han sa att han kunde ligga i sängen och vara sjuk med mig hela fredagen. Jag frågade till och med flera gånger om han vara säker på detta även om det var midsommar.. Och han sa ja, du får välja om du vill vara sjuk ensam eller med mig. Jag blev helt chockad över det han sa och väldigt glad eftersom män brukar vilja rymma när kvinnorna är sjuka.

Så detta slutade med att jag umgicks med Elias hela midsommar och efter ett tag så skulle han ta bussen hem från Falkenberg runt 00 slaget och då... Självklart då! Går han och sina vänner förbi bakom busshållplatsen så han såg inte mig men sen när de gick förbi så var jag tvungen att kolla om det verkligen var han.. Ohja, det var han! I hand med  en annan tjej och precis när jag skulle sluta kolla så kom den där typiska stanna-dra handen- kyssen. 
 
Nej, jag älskade inte honom men jag hade känslor för honom... Jag ville bara... Bara.. Ja, försvinna och önskade att jag inte gav honom en andra chans. Skulle gått efter min magkänslan men tycker man om någon så gör man det. Men då kom kommentaren. Dock vill jag inte be om ursäkt men kan iaf säga till bloggen som ingen läser att jag har dåligt samvete.

Burning up


FML

Japp, idag känns allt skit!

King for a day

 
Frikking love them~ <3
 

8

Jissös, nu är det verkligen bara 8 dagar kvar och hoppas att jag har pengar då, så att man kan åka till Liseberg med sina vänner. Saker och ting börjar se lite ljusare ut med boende och ekonomi, 1 juli så får jag mitt nyaste boende och jobb har man kanske också annars är det bara till att söka tills fan komemr och tar en :)
DOCK så är allt detta i halmstad, och känner att den staden inte riktigt passar mig men jag en underbar vän som heter Pixie Pie ( Sandra ) Som jag har svårt att flytta ifrån även om Göteborg talar till mig med allt annat. men ibland så kan vänner vara viktigare. Dessutom så kan mina få vänner faktsikt hälsa på mig i Halmstad NÅGON GÅNG.
Men nu ska jag göra iordning mig för dagen och göra liten ärenden på stan :D

The word alive


Hit and run


11

Godkväll!
Just nu sitter jag i min gamla lgh i Halmstad som jag nu hyr ut till min bror. Det verkligen en enorm sommar skur och åskar lite då och då. Det är väldigt mysig men tyvärr så kan jag inriktnings njuta fullt ut eftersom har en mindre misär som stör mig dagligen. På måndag så ska jag till Malmö och träffa en speciell hudläkare för att göra tester mot direktkontakt mot de ämnen jag är allergisk/känslig mot.
Just nu vill jag bara kunna koppla av och sluta oroa mig för problem som jag ändå inte kan lösa nu.


14

Nu har jag äntligen fixat till min strawberry tatuering och så här blev den :)


Drive by


15

Idag har jag inte gjort så mycket än att fundera på det vanliga. Och kollat på ebay va jag vill ha och önskat mig det till födelsedagspresenter, självklart så hittar jag inget annat jag vill ha förutom på ebay.
Man får väl se vad man får av nära och kära :)


Payphone


Theme

Så här blev min lockscreen till iphonen :)


16

Just nu håller jag på med att designa ett theme till min iPhone, och för och främst ska jag försöka med att få mitt astuffa T-VIRUS battery att bli min officiella batteri på mobilen. Kommer lägga upp en bild när jag får det att fungera :)
Mitt theme kommer bli nördigt, gulligt och väldigt jackilicious :3


17

Kan verkligen inte sluta att tänka på vad jag ska göra, bo, jobba, leva.. Allt är så förvirrande. Och att flytta ännu en gång och eventuellt flytta igen, vill verkligen kunna bosätta mig och få ro.

För 6 månader sen så visste jag precis vad jag skulle göra men det försvann lika snabbt som man tänkte på det. Lite därför jag inte vill planera för att då kan man inte bli lika besviken.

Så får väl se vad tiden kan erbjuda mig :)


18

Idag var jag på bio med Sebbe, vi såg snow white and the huntsmen. Helt ok för att vara en av flera Snövit filmer.
Tycker verkligen det är komiskt att autocorrecten på iphonen vill skriva snow whore istället snow white.
Men snart är det dags att lägga sig och fundera varför det inte finns en manual eller spelregler för hur man ska leva livet och för detta så kallat kärlek.


21

Nu är det 21 dagar kvar och råkade glömma lägga upp ett gammalt inlägg från telefonen så den fick komma upp nu :)
Fortfarande lite kluven om vad jag ska göra i livet och om jag ska stanna i Halmstad eller flytta till Göteborg. Står mest bara still i min grop och den blir inte värre eller bättre. Så får se vad som händer när jag kommer på vad ska göra med mitt liv :)


Stutsmatta

Härligt med att hoppa stutsmatta lite med min kära Mami. Hon har aldrig hoppat innan och tyckte det var hur kul som helst :)


26 days

Då är det bara 26 dagar kvar till min födelsedag och det kommer komma ett inlägg per dag. Jag har nämligen haft fullt upp med flytt, kattungar, kärleken, pengar och vänskap problem så har inte riktigt haft lust att skriva något. dessutom så är det väldigt tråkigt att jag inte riktigt kan ladda upp bilder med iphone appen ska jag vill utan jag måste ha full wireless täckning för att kunna ladda upp och då var jag tvungen att trycka i ett hörn eller sitta på tvättmaskinen och riktiga mobilen mot taket. Allt detta för att kanske ha den turen att få skicka iväg ett inlägg med en bild XD Väldigt komiskt.

Men nu har jag flyttat ifrån mitt boende i Falkenberg och sover just nu hos min syster i Halmstad och vet inte riktigt allts vart jag ska ta vägen. Har lägenheten i centrala halmstad som jag inte vill bo i och så har jag tillfälligt boende hos min vän Axel i Göteborg. Såååå... What do to?

Försöker att få råd och tips från närmaste men får inte så mycket tillbaka så att jag kan ta ett beslut. Får stå och filosofera ett tag till.

Tenshi's kattungar som heter Choco(tigrerad), Sugar(vit), Milky(vit) och Cook[ie]y(tigrerad) Blir fyra veckor i morgon och hoppas att Mami tar väl hand om de tills jag har fått ett boende och vet vad jag ska göra med mitt liv.