Something Something

Baby pink hair~

Jag skulle faktiskt vilja ha baby rosa hår men med sliter nog som f*n på håret om jag ska hålla på och bleka osv. Men det finns ju Wigs och köpa och varför inte.. Ja viss,t fake men vem f*n bryr sig jag har ju mitt riktiga hår under och jag kan inte kommer ha baby rosa hela tiden och då känns det onödigt och slita på håret. speciellt om jag skulle ångra mig >.<
Vad tycker ni om en baby rosa wig, med eller utan lockor?

K-ON! Live action

Här kommer ni få se en av mina favorit anime och jag har vetat länge att de har gjort en live action utav de. Men inte riktigt kollat upp det.
Men så här ser ED Song i live action :3
K-ON! - Don't say "LASY"



Vakna med the voice~

Jag tittar på the voice varje morgon och tycker faktiskt att det är roande och roligt. Men kan inte rå för och tycka att rapattcken om carolas katt är hilarious! X3
Ni kan hitta fler klipp på deras youtube konto VAKNAFAN

Karamell muffins~

Ingredienser:
150 g smör
2 st ägg
1.5 dl strösocker
4 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
4 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 nypa salt

Glasyr:
1 st äggvita
1 msk strösocker
2.35 dl florsocker
Röd eller rosa karamellfärg

Sätt ugnen på 175 grader, ger ca 12 st stora muffins
1.Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt.
2. Rör ner smält smör, mjölk.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
4. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.
5. Fyll 2/3 i formerna, brukar jag göra :3
6. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 - 20 minuter så de har fått färg och torra om du sticker dem med en provsticka.
7. Vispa upp äggvitan pösig och sedan häll i strösockret och florsockret.
8. Lägg på glasyren på muffinsen och doppa de sedan i det valfria strösselt, jag använder karamellströssel.
Så här blir resultatet ^^


SKOL SAFTEN! <3

Kommer ni ihåg den där goda röda saften men fick i låg- och högstadiet när man fick det i skolan ibland. Jag kan säga er att jag har letat efter den som en idiot och nu har jag hittat den på den nyöppnade affären närheten av mig. Fast om man spä ut den med lite vatten så blir det precis som skol saften ;D

Så här ser den ut!


I Guess You Can Say Things Are Getting Pretty Serious

Från deras nya ablum <3
En låt till Hallon! Du kommer skratta åt texten när du lyssnar X3

Fruity floats~

Jag har köpt flingor,jelly beans och skittles godis från DISCSHOP.SE och det går inte köpa i vanliga mat affärer så varför inte från dischop ;D Köpte inte bara godis och flingor utan filmen Seven Pounds också som är en bra film med Will Smith.

Antagnings besked OCH micro machines (SNES)

Nu när posten kom så fick jag detta SAMTIDIGT! HAPPY JACKIE!
Undra vad jag kommer gör i kväll när jag egentligen ska plugga X3



Slacker sunday to wonderful wednesday

Så har Hallon varit hemma hos mig och jag har lagat mat till honom och anmält varit snäll och gullig mot honom. Jag behövde lite sällskap och det är väldigt tråkigt under vardagarana när man studerar och så får jag ordentlig mat också. Man orkar aldrig laga seriös mat när man är ensam.Men idag på morgonen så tog han tåget hem och helt plötsligt blir det billig och slaffsig mat.
Men jag tackar och bugar för besöket Hallon och uppskattar det väldigt mycket.

VET NI VAD!?
Ni vet ju att mitt ”kort på kort” VISA kort blev jätte neckad och jag bad Hallon att hjälpa mig och förklara och bevisa att det är JAG som har copyrights på min cupcake och så vidare. Idag fick jag svar på det. Och de var väldigt korta med svaret och sa:

”Hej igen,
Vi har här beslutat att bilden kan godkännas. För att du ska få ett kort med denna bild måste du ansöka om Kort på kort i internetbanken igen, med exakt samma bild. Vi kommer att be dem som granskar bilderna att godkänna din bild nästa gång du ansöker.

Med vänlig hälsning
Swedbank”

VILKET MIRAKEL! <3

Godmorgon!

Haft en hel del och göra under tiden jag inte har skrivit på bloggen men nu skriver jag och ska berätta lite.
Jag åkte ju till Göteborg på lördag kväll och det var verkligen en impuls grej men jag skulle träffa en kompis som faktiskt har bott här i Halmstad innan. Han har fått en smeknamn och han heter HALLON för mig nu och kommer alltid göra. Ifall allt började med att tåget blev ersätt med buss som var lite mindre kul men jag kom fram till Göteborg iaf och det var det som var meningen.

När vi kom fram så blev det gitarr hero, tror att Hallon hade det roligare än mig när jag spelade. Det blev mer svordomar och sånt fult ur munnen som var roligare och så hade Jackie förstört hela låten/gitarr hero. Träffade sedan Schnell för att han fyllde år, GRATTIS SCHNELL!

Det var lite därför jag åkte upp också och för att jag ville fira för att jag kom in på skolan i Sthlm. Vi var på en bar som hete The Queen som var en trevlig sport bar. Fast jag gillade mest namnet, THA QUEEN! That's me ;D

Sen gick vi vidare till en klubb som jag har ingen aning om vad den hette men den var väldigt rolig men jag fick lite panik och var tvungen och sätta mig i ett hörn och lugna ner mig lite. Har nämligen klaustrofobi, tror inte jag har berättat det innan men nu vet ni.

Hela kvällen på den klubben så var det en kille som konstant tittade på mig, så jag bjöd honom till vårat bord där schnell,hallon och jag satt vid. Jag hade ingen och prata med just då för att schnell och hallon skulle ha en bounding time. De bytte till och med nummer, mina kompisar snor mina andra kompisar XD Mwahaha~
Jag är verkligen dålig på att komma ihåg namn om man inte gör ett intryck som räcker och blir över, det händer aldrig. Så när jag bjöd över den killen så sa jag med lite runda fötter att det är ingen ide och presentera oss för jag kommer ändå inte komma ihåg ditt namn så känns bättre om du inte vet mitt heller. Så efter tag så träffade jag även hans kompis och sa detsamma till honom, efter det fick jag heta ”The mystery girl” resten av kvällen av de trevliga männen.

Och den lördagen/söndag natt blev väldigt lång och jag hoppas att Schnell tyckte det var en awesome B-day firande, det var det för mig iaf ^^
Nu sitter jag här vid min dator på openoffice program för att blogg.se ligge nere just nu så jag blogga på ett doc så länge.

Good morning~

Det är verkligen ett sådant underbart väder jag vill ju bara ha en pick-nick. Men så blir det nog inte, för idag ska jag diska snart och sen baka. Oftast så behöver jag nästan alltid behöva och duscha efteråt, blir kladdig av allt bakande.
Jag funderar stort på att svänga förbi min kärleks stad Göteborg också men får väl se hur bra det går utan VISA kort ;D

Just det, De neckade min cupcake bild som jag har ritat själv på mitt VISA kort. Tänkte när jag ändå ska beställa nytt så kan jag beställa med bild på. Men de ville inte godkänna det pga av att de tror att jag har tagit den från nätet. Men det finns ingen möjlighet att få tag på de som jobbar åt SWEDBANK som granskar dessa bilder. För de jobbar i Nya zeeland och de har ingen adress eller något liknade. Man kan helt enkelt inte få tag på de..?
Hur ska man då kunna bevisa att man själv har copyrights på sina EGNA bilder?
Och varför i hela friden anlitar de folk i NYA ZEELAND!? Jag kan ta över det jobbet och göra mina immar perdag och gå igenom de bilder Sverige vill ha PLUS att de ska få kunna och skriva ett meddelande för att kunna bevisa att de är de som äger bilden och ingen annan.
Ett minus för SWEDBANK!
Han jag pratade med på swedbank ang detta sa att jag skulle spamma de i Nya zeeland och hoppas på att någon annan som granskar godkänner det efter mycket och men X3 Pretty hilarious!

CD budget

Nu har jag inskaffat mig en CD budget, ca 400 kr per månad på CD-skivor. Bara för att jag verkligen vill ha finns artister på skivor. Det ger en annan känsla också när man har sponsrat de man gilalr och lyssna på. JA, jag kommer köpa alla jag gillar album heeela discografin.

New snes games incoming

Godkväll!
Idag har jag varit med syster och handlar lite mat och även inskaffa två nya snes spel till min hylla. OHHJAA, Jag, syster, vin och jävligt mycket skoj. Det kan verkligen inte bli bättre X3 En dag som jag ser fram emot ALOT!
Här är spelen som jag köpte för en guld värd slant.






AWESOME!~

JAG KOM IN PÅ SKOLAN I STHLM!!!!!! WIHOOOOOOOO!

 

 


SKIT OCKSÅ!

När jag skulle ta på mig skorna så hade jag mitt VISA kort i framfickan på jeansen. Tror ni inte att det skulle knäckas precis innan jag ska gå ut och köpa ägg till muffinsen jag vill baka. Så nu får man ligga här och vara sugen på det och beställa ett nytt kort -_- TRIST!

Sätt inte muffins i halsen

När jag var hos min syster igår efter skolan så fikade vi med te och vaniljmuffins som hon hade bakat. De var verkligen hur goda som helst! Tror att jag ska också baka lite i helgen, tar mer än gärna emot sällskap som vill fika efteråt eller hjälpa mig att baka.
Så sätter jag muffinsen i halsen och hostar brutalt och jag fick ut muffins överallt. Till och med ut genom näsan när jag snött mig efteråt, det var något där inne som störde mig. JAA, en muffinbit kanske X3

På måndag blir det prov igen.. WIIHOO ^^

Men nu ska jag nog traska och handla så jag kan baka något :3

Don't go


Fin låt~

Colorful second go!



LOVE THIS VID! <3
Hade varit kul och får gör en sån video själv ;D



WIIHOO

Jag har gjort klart alla mina läxor!


Så nu tänkte jag fira lite..Hur?  Det vet jag inte än. MEN det jag vet är att när jag har skicka min GOODIE LETTER till min kompis så kommer hon i alla fall bli väldigt glad. Hoppas jag.. Annas jefflar ;D

Kommer ni ihåg
Yogi's Treasure Hunt

Så himla skön tecknad retro tvserie.
Ni kan hitta massor av old school program osv på RETROJUNK

Feminist..?

Tydligen så är jag en feminist bara för att jag har svårt och lita på folk och speciellt killar när de bor på andra sidan av Sverige och de vill träffa en för att bli kompisar. Jag kan säga att jag har hört det mesta och ja, jag drar lätt alla över en kant just nu. Men det kan ju vara för att jag har inte lust och träffa män överhuvudtaget även om det gäller vänskap eller något annat. Hit och dit och blah blah blah... Är det konstigt att jag börjar tappa tron på män? Hur kommer det sig att jag blir feminist? Vad menas med feminist?

Jag trodde att feminist var inom politik..? Och inte om fördomar mot kärlek och vänskap?
Är det någon som kan förklara det för mig?

Framtiden

Jag har fått besked från skolan studio Blue att de är intresserad av att ta in mig som elev även om jag inte hade en borgenär. Det är ju för i sig bara bra och jag har funderat lite, att det vore roligt och gå på skolan och verkligen lära sig något på RIKTIGT och inget fjant utbildning. Menar, utbildningen kostar fan en förmögenhet så det lär ju vara hur awesome som helst. Jag SKA bli ljudtekniker och that's IT!
Lägenhet och sånt får man ta när jag väl har blivit antagen till skolan. Jag bad faktiskt de och vänta lite och ta in de som hade borgenär om de ville. De skulle höra av sig.
Jag har till och med varit duktig idag och pluggat ^^ Men har dock glömt och äta -_- Så får koka ihop något snart innan min mage säger: " BRAWWRRR, FEED ME!"

Bittersweet sundown

The vocal is soo cute~ <3

School

Nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja. Sen efter det ska jag gör prov, lagom nervös ^^ Önska mig lucka till ;3

Lime & Pink nails

Nu har jag satt på mig naglarna och så här ser de ut ;3
Hoppas min kära vän blir nöjd med sitt önskade team.



So beautiful


Love Marliyn Monroe, not like painting

  • "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
  • "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
  • "I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love."
  • "It's better to be unhappy alone than unhappy with someone."
  • "The real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead or smiling into your eyes or just staring into space."
  • "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets."
  • "She was a girl who knew how to be happy even when she was sad. And that’s important—you know "
  • "I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it."
  • "The nicest thing for me is sleep, then at least I can dream."
  • "This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about."
  • "It's often just enough to be with someone. I don't need to touch them. Not even talk. A feeling passes between you both. You're not alone."
  • "its better to be hated for what you are than to be loved for what your not"
  • "I have feelings too. I am still human. All I want is to be loved, for myself and for my talent. "
  • Love and work are the only two real things in our lives. They belong together, otherwise it is off. Work is in itself a form of love."
Marilyn Monroe

Almost done

Nu är jag snart färdig med mina naglar de är nämligen och torkar lite iaf det skulle vara något lim som inte har torkat. Så kan jag fila och borsta till mina riktiga naglar och vårda de ordentligt så att de håller sig kvar längre. Kommer en bild på de också i kväll ;D

Jag kom på mig själv just nu för stunden att jag har väldigt svårt för att lita på folk även de närmaste. Fast sen kanske det inte är så konstigt heller om man vet om HELA bakgrunden. Det som startade upp det var efter jag hade kommit hem från Sthlm och så börjar tankarna köra sitt race. Man kommer fram till samma sak: JA, man kanske inte kan lita på alla men man måste ju börja med någon.
Suck.. -_- Tror inte ens jag kan räkna på mina fingrar och tår hur många gånger man har gjort det. Lik förbannad så slutar detsamma.

Men vilket steg finns det efter detta då?
-Det finns alltid en lite lite lucka.
Den där jävla luckan är en trap så att det stinker om det. Det har alltid visat sig att DET fallet har varit det värsta.

JAHA! Nu då?
Oh yes, i'm pretty screwed. So all you guys out there, don't even try just give up.
i'm almost impossible and you can thank my so called "father" and ALL my so called "friends"( most of them are douchebags).

OVER AND OUT!

Request

Nu ska jag börja och fixa till ett par naglar och det är nämligen en nära vän som har bett om ett speciellt tema ^^
Stackars Rob Al, han har fått en konkurrent ;D
Dags för det och sen plugga och jag SKA plugga, hade förvänta mig och få hjälp på något vänster. Men det verkar som att det inte finns några i närheten som är intresserad av att hjälpa när det inte är på sin egen vinning.

Snart dags för skolan

Nu sitter jag här och tar det lugnt med en kopp te medans Tenshi hoppar runt och springer fram och tillbaka mellan hallen och sängen. Hon kryper under täcket efter varje gång jag har bäddat efter henne, hon är lite knasig.

Tittade på The Voice nu på morgen också och teknik Kjell var med som vanlig på måndagar. Jag ska nog hedra honom lite, inte för att jag vill vinna 3DS:en men utan för att han verkar vara en bra kille och som roliga och intressanta ting för sig ^^

Plikten kallar, TTYL~

Naww, so cute!

Det är är ju hur gulligt som helst, fick det video klippet av min kära vän Rob/Al <3

MSN = "suck" -_-

Msn är verkligen inte bra till några datorer, så nu har jag byt till Adium som kickar ass ;D

God morgon!

Nu är jag vaken och mår SÅÅ mycket bättre efter bara EN TABLETT PENICILLIN! Så idag blir det att rå plugga när jag ändå har lite ork :D

Och så ska jag fixa lite med CSN och sommar jobb, även om jag redan har ett jobb så känner jag att det är nog dags och byta. Jag skadade mig väldigt mycket på det jobbet.

Sen får man se om man får något besök under veckan :D Man kan ju alltid hoppas!

Vad ska ni göra under SLACKER SUNDAY? ^^

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma och ska försöka och slänga i mig lite mat, Ohhjaaa det tog 3 timmar på vårdcentralen och det gav INGA utslag av halsfluss men som tur var doktorn vis och gav mig en pencillin kur 3 ggr dagligen i 10 dygn. Jag tackar henne för det :D Snart ska jag sova, är verkligen helt slut ^^

Vård rundan

Just nu sitter jag och väntar på en doktor som jag titta på min hals som har vita invaders. Allt började hemma hos mig efter 2 timmars sömn och sa till mig själv- nu jävlar ska jag bli frisk! Märker ganska snabbt att tre nätet ligger nere i mitt område. Vad är oddsen! Okey det är inte så svårt och ta bussen utanför mig. Jag går till busshållsplatsen och märker att sjukhus bussen inte går utanför mig på helgen, VA F*N!

Går 300m till där jag vet att den går ( fortfarande inget nät), skulle vänta 26 min och så tänkte köpa något på kondiroiet för jag mådde helt plötsligt skit och den äldre damen som jobbade där så himla förstålig och lånade ut sin telefon ( hoppades att syrrans nät inte var borta också). Hon svarade- Jens kom och hämtade det första han säger är- shit! du ser verkligen ut som ett spöke - tack XD Kommer till akuten kommer in till en sköterska och säger - men du ska ju inte vara här för att vi har inte doktorer här som kan kolla i din hals så vi skickar dig till vårdcentralen i närheten av där du bor. Hon la även till att eftersom jag har gått med det ett tag så kan det ha blivit en halsböld. WTF!? O_O

Jens hämtar mig igen och släpper av mig vid vårdcentralen som helt plötslig har hel öppen. Och hon som registerade mig sa att det kommer INTE ta en halv timme så räckna minst med 3 timmar, Fuck off! Tänk om jag hade fått pencillin från början, nej nej det är bara ett virus! Hur fan blev ett virus till en halsböld på en jävla dag ( om det nu är det) jag kommer bli rasande då!

Tack för att ni lyssnar, det är trotsallt väldigt fint väder idag :3
Hoppas ni har har super dag åt mig ^^

En sen frukost

Nu ska jag börja och äta min sena frukost eftersom jag upptäckte att vampire live hade kommit till iphonen. VILKET ÄR AWESOME! Spelade alltid det spelet på Kims mobil och har saknat det till iphonen. Så spelade typ i 2 timmar nu på förmiddagen. Farligt :3

Till frukost blir det ett glas juice, en kopp varm blåbärssoppa, jordgubbssylt macka och så har vi en banan kommer eventuellt äta en kladdkaksmuffin också och smarra i mig ^^ Kan säga er att det inte var skönt och äta mackan T-T
Min kompis Skulle komma förbi med lite pencillin till mig idag och jag hoppas att det verkligen blir av.  Han sa att det var en 5 dagars kur för halsfluss så det kommer hjälpa susen. Doktorerna kan hjälpa mig någon annan gång, att det inte gjorde en odling i onsdags är ju bara underligt. Ännu mer på torsdagen när jag var där och sa att det kändes som halsfluss eller kommer bli det dagen efter. Vem var det som hade rätt? Inte de som är utbildade i minst 5 år!

Troligtvis så kommer endast ligga i sängen idag med och vara social de stunder som jag inte sover.

Fint~

Nu har jag tvättat mina feberlackan, det var verkligen ett måste. Fast risken är stor att jag gör det i natt också eftersom mina vita prickar i halsen tyder ganska stort på att jag har halsfluss. Vilket suger något bedrävligt eftersom jag orkar knappt laga mat till mig själv så hur ska jag orka plugga till provet på måndag.
Men det löser sig säkert ^^

Hoppas ni har en bra dag i snön ;D

Ohayou~

Nu har jag druckit te och juice med sugrör eftersom min feber och halsont blir bara värre. Har även fått vita prickar i halsen sååå jaa, det var halsfluss på G som jag sa till de. Så nu måste jag dras med detta tills på måndag och hoppas att jag klarar av provet på måndag ifall. Så får jag helt enkelt smitta klassen.

Ligger och saknar en frukost bricka men nu har jag letat efter en i 30 min och har inte hitta någon som passar mig. Så skulle vilja göra min egen, eller om någon gör en till mig så att jag får det precis jag vill ha det ^^

Skulle vilja ha en blandning av de här tre, kommer väl förklara mer så fort jag får mig tid och snickra ihop den :3



Alone in the snowattack

Det snöar verkligen jätte mycket ute och ligger inomhus och har fortfarande hög feber. Det hade inte varit fel med en trygg och varm famn som kramar en genom natten och en kopp varm choklad 

Seven Thousand Miles For What?


Cool stickers to apple

Du kan hitta mer på Apple Jams sida, de har tyvärr bara stickers.
Det finns många fler men inte på den här online affären, tror man kan hitta det mesta på ebay ;D
Här är några andra awesome stickers, kan finnas på ebay. Men bilderna är lånade från google.
Annars är Grfxpstore en väldigt roligt sticker store.

Cuzy night with Tenshi and some dilicious pocky

Idag när jag traskade till skolan så mådde jag ändå helt ok och kände sedan hur febern kom tillbaka. Jag gick ifrån lektionen efter jag hade fått en tid hos doktorn och kom 1,5 timme för tidigt. Mycket koll jag hade >.< Så jag sten slocknade i väntsalen och så kom en snäll sköterska och väckte mig och frågade hur det stog till. Jodå, men jag råkar bara ha väldigt hög feber. När jag väl kom in till doktorn så var det ingenting, utan bara ett virus men vaddå jag hade exakt likadant för några veckor sen. Jag tror att jag är allergisk mot mina mandlar ><,
Så jag har varit hemma hjälplös och hade precis råd med febernedsättande tabletter med en marginal på 3 kr :D

Skulle egentligen till en juge (han kommer ifrån där någonstans) som erbjöd sig och ta hand om mig under helgen. Men jag klarade inte ens av skolan så ville inte ut sätta mig själv för en bil tur. Dessutom så vill jag inte lämna Tenshi hos mamma - Misstänker att hon gillar de mer ( inte så konstigt när hon får hur mycket lyxmat som helst - räkor, fisk, köttbllar YOU NAME IT!)  Fick hem henne som en belåten vollyboll X3
Såååå, jag hoppas på att han tar hand om mig nästa gång jag är sjuk ^^

Jag har oftast en tendens att locka till mig män som gillar och utnyttja mig men nu är de dagarna slut! Det blir hårt mot hårt.

Something awesome with sounds and headphones!

Det här ett måste! rummet du är i ska vara helt tyst, du måste blunda, sitta bekvämt och bra hörlurar vore en fördel.
Det är  QSounds lab som har skapat detta och det är väldigt intressant och tycker alla borde checka in deras SIDA




MEOW!

En cool cute som är ganska awesome på fantasi!
Ni kan hitta mer på hans youtube kanal - 

Tenshi, daisuki ♥

Här kommer min ängel!~



Spring love in the air~

Vårkänslorna är ju bara helt underbara och jag blir alldeles rörd utav att andra har pirret i magen. Det är verkligen något jag längtar efter - butterflies

Jag har äntligen fått i mig dagens mat - kycklingsoppa med champinjoner. Det fick mig inte mätt direkt men det var det enda jag orkade och göra på fyra ben XD Är verkligen jätte febrig.

Men jag har iaf lite ork nu och tänkte lägga upp lite bilder på Tenshi eftersom ni har ju inte sett henne. Så har hon på sig det fina och dyra halsbandet på sig <3
Åter kommer dock med det ;D

Home

Love this song~

White iphone

Nu är min iphone äntligen hel vit och det blev verkligen jätte fint och även färgningen i håret blev fint. Så därför tänkte jag visa hur det blev ;D
Jag tror faktiskt att jag har ganska mycket feber och har inga huvudvärks tabletter eller någon som kan fixa det åt mig. Och så får man inga stackars dig är du sjuk- kram, då kan man spela extra ynklig ^^
Så om någon orkar ta hand om mig så är ni mer än välkomna ;D

Maple Music Videos [MMV]

Awesome vids











It's true!




What a beautiful morning

Idag är det bara till att börja planera vad man verkligen ska göra framöver, så nu ligger jag och Tenshi och myser med ett härlig glas juice ;D

JELLY BEANS <3

Jag älskar verkligen jelly beans speciellt om det är de riktigt som jag har köpt nu.. HUR GODA SOM HELST!
Det är verkligen något som man kan ge i presentform till mig med pocky.

if she only knew


Queen of Broken Hearts


God kväll!

Hela veckan har varit väldigt rolig men det har väl varit några små brister även som man inte talar om eftersom tråkigheter skriver jag inte om ;D
Snart ska jag fixa mitt hår och färga det lite och så kommer jag ta en bild på det sen så ni får se hur det blev ^^
Sen blir det ut gång.
Hoppas ni kommer ha det super ikväll!

ATTACK! ATTACK!


Bless the fall


Helt galet!

Nu är det bara stress stress, och planering planering. BLIR GALEN! Nu ska jag upp till sthlm imorgon och ingen vill passa tenshi under en vecka även om jag ska till mitt drömjobb. Och tänker inte utsätta henne för mammas hem igen eftersom hon hatade det och var helt förstörd när jag hämtade henne igen. Hopaps detta löser sig! men nu måste jag packa lite och sen ska jag försöka och roa mig lite och träffa lite kompisar ikväll.

Almas DOP

Almas dop var såååå klart fint och roligt! Hon var som en ängel med hur blåa ögon som helst <3 Men nu tänkte jag vila lite och hoppas hittar på något roligt ikväll ;3 Vad ska ni göra ikväll?

☆.。.:*・°☆.LOVE~(^▽^(^▽^*)~ LOVE.☆.。.:*・°☆

TYPISKT JAPANSKT X3 Everlasting luv




Srsly Stockholm Syndrome

Snacka om att det har varit en stressig dag! Som ni inte visste så var jag hos min kompis i går och råkade peta i mig en flaska vin och somnade hos han, men sådant händer. Tror ni inte att han skulle upp 5 på morgonen med VÄRSTA VÄCKARKLOCKAN EVER! Jag vaknade med en hjärtattack och då är jag bara 21 år :D

BIG NEWS!
Jag ska till Stockholm snart igen \(^^,)/ WIIHOO~

Girl like that


Bakverk

Här får ni se mitt bakverk som jag gjorde igår och det var hur gott som helst och hur FINT som helst. Här är en bild på bakverket.

God kväll

Nu sitter jag här och funderar lite över allt och ingenting. Och som den här dagen så önskar jag att jag bodde i Göteborg och hade en ljudtekniker urbildning där, man kan inte få allt i livet.
Men men nu är jag helt plötsligt hemma hos min kompis som bor väldigt nära och dricker ett glas vin ^

The World Calling


BIG BIG UPDATE!

Lyssnar just nu på There For Tomorrow - The World Calling och blev klar med mina kladdkaksmuffins med vaniljtopping. Ska sitta ner här med er och förklara varför jag har varit så frånvarande. Lyssna gärna på låten undertiden, den är bra ;D

Ska vi börja från förra veckan?
VECKA 8:
Allt började med ett härligt besök i Göteborg och inte så mycket långt efter där så blev det Stockholm. DÄR HÄNDER DET GREJER!


Onsdag kommer jag till Stockholm och träffar min kompis, går hem till honom snackar om hur det ska gå med intervjun på torsdagen. Även om hur framtiden skulle se ut efter jag hade varit där. Det var väldigt trevligt och sedan så drog vi ut i stor stan för att ha det lite roligt. Jag hade ju suttit på ett tåg i drygt 5 timmar så ville verkligen röra lite på mig. Det var hur kul som helst, fast vi kommer inte ihåg så mycket av slutet med det var något jag skulle kunna tänka mig och leva med i 2 år. Det är ju trots allt så lång som utbildningen var på.
Nu var det

Torsdag och jag vaknade med en feber som var så hög. Jag orkade inte gå upp ur sängen för att äta eller något. Var verkligen slö! Skulle egentligen ha hälsat på min mormor, moster och kusin men det gick inte så bra när man var säng liggandes. Men efter mycket om och men så kom jag in i duschen och försöka se lite frisk ut när man kommer till intervjuen. När vi var väl på väg dit så bröt jag nästan ihop, var verkligen verkligen hur nervös som helst, eftersom det är ju verkligen en utbildning som jag strävar efter. DET ÄR MIN FRAMTID! JAG VET DET! Det verkade gilla mig och allt var toppen. Sen blev det bara en härlig hemma kväll med en pizza som var gjord av pizzagudarna. Helt underbar pizza. NOM~

Fredag är kommen och jag mådde lite bättre men fick tråkiga beslut om att jag inte kunde följa med på min kompis band på spelning. Som jag hade sett fram emot eftersom jag vill ju bli ljudtekniker. Men men sånt händer ju, men vart skulle jag ta vägen. Ringde till kusinen Hampus på min fars sida som möte mig på centralen. Och så gick vi runt på kungsgatan och resten av de stressade gatorna. Seriöst, man måste gå på lugnande för att kunna klara av att gå där. Det var inte direkt så att man kunde gå in i en klädaffär och kolla lite som man kan göra i Göteborg, delvis Halmstad ( kan dock vara för att befolkningen är inte så hög här på vintrarna). Så vi gick därifrån ganska snabbt och åkte till Nynäshamn där Hampus bor och hans mamma, Även mina andra kusiner som var väldigt roligt och träffa efter så många många år. Fick väldigt många kommentaren att jag var väldigt lik Anki det vill säga min faster. Vill får väl se om det nästa gång jag åker upp så får man ta en bild på oss ;D Hampus och ja var uppe nästan hela natten och glodde på TV och snackade lite skit och sånt. JUST DET! Vi åt på en super awesome Thai restaurang i Nynäshamn som kickade allas thai ass. Det var sååå fint även om det var litet och maten var guld värd. Säkert guld värd och se mig och äta med CHOP STICKS, det var lite svårt ^^ Ska fixa en länk till restaurangen senare.

Och så var det Lördag, Skulle egentligen hälsat på min mormor, moster och kusin men det blev inte så. De hade inte riktigt tid med att hämta upp mig i Södertälje som jag fick skjuts av min farbror Nisse och hans fru. De är hur sköna som helst. Men innan det så var jag och hälsade på min farmor och farfar, de börjar tyvärr bli äldre och jag ångrar att jag inte har hälsat på de oftare. Men jag begav mig sedan vidare till Göteborg som jag råkade gå till Sticky som var HUR kul som helst. Mer behöver jag inte säga och hälften behöver ni inte veta ;D Ni får använda fantasin!

Söndagen var mindre kul, man behövde nämligen en borgenär till att söka till skolan i Stockholm och jag blev neckad av alla jag frågade. Men Det är kanske ödet även om det är sorgligt.
Och fram till idag så är det bara massor av pluggande och kelande med Tenshi ♥ Hon verkar och verkligen  storm trivas ju! Och följer efter mig och ligger på mig när vi sover, helt galet. Tror hon har lite separation ångest XD Mwihihi~

Men nu ska jag hämta några krukor på vinden till mina nya blommor och städa lite
Cute bunny